Digital Marketing

Social Media

Vijesti se sada mogu širiti dalje, brže i više i to direktno prema određenoj ciljanoj publici nego ikad prije u povijesti. To nam omogućava da povećamo vijesti kao nikad prije. Umjesto da budemo zadovoljni s jednim položajem, vijesti sada dijelimo (širimo) eksponencijalno.
I ne samo to, sada možemo koristiti društvene mreže, blogove, recenzije i sadržaj ne samo za dijeljenje vijesti, nego za KREIRANJE dijaloga i Povezivanje.

Plaćeno oglašavanje na društvenim platformama kao što su Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter i Pinterest je ozbiljan posao. Te platforme zahtijevaju nove strategije, tehnologije i metode za postizanje uspjeha. Daleko od toga da je vaš brand prepušten sam sebi, mi kreiramo strategiju orijentiranu oko poslovnih ciljeva, KPI-a (ključnjih indikatora učinka) i na kampanje koje će utjecati na vaš profit.

Oglašavanje na društvenim mrežama može biti vrlo učinkovito. Korisnici društvenih medija unose tone informacije o sebi u svoje korisničke profile, kao što su dob, spol, gdje žive, ko su im prijatelji, šta vole raditi, gdje žele ići, šta vole gledati, šta vole jesti, i još mnogo toga. Ako se ti podaci ispravno koriste, mogu se stvoriti vrlo ciljane društvene reklamne kampanje koje daju izvrsne rezultate, a to je upravo ono što mi radimo za naše klijente.

  • SHARE:

SEO

Google Ads

Social Media

Facebook Ads

Digitalni PR

Analitika