LET'S WORK TOGETHER

 

portfolio

Tragate za...

Mi imamo opciju

  • Website koji ima smisla
  • Najnovije tehnologije
  • Prilagođena rješenja

od 399 KM

 

Mi smo profesionalni web dizajn studio koji nudi kompletnu uslugu web dizajna i marketinga. Vaš website biće moderan,  a vaše poslovanje uspješno

Vi trebate website?

Šta nudimo:

 

Modernu web stranicu, urađenu na bazi korištenja poslednjih tehnoloških dostignuća kako bi bili u korak sa vremenom. Dizajn prilagođen korištenju na svim uređajima - desktop, tablet, mobitel. Vaša web stranica biće smještena na našem serveru besplatno prvu godinu, sa neograničenim prometom. Besplatna domena (prva godina). Android aplikacija vaše stranice na Google Play-u.

Osnovna SEO optimizacija sajta za pretraživače: (Google, Bing, Yahoo).

Extra uključeno održavanje funkcionisanja vašeg sajta, Google Analytics izvještaj i medijska promocija na našim partnerskim portalima.

 

Posvećeni poslu tako da naš

rad impresionira!

Naša filozofija?

 Učiniti ideju jasnom i jednostavnom, dizajn inovativnim i lijepim.

 

E-mail

Marketing

Digital Strategy

Analiza

Affiliate

Marketing

Mobile

Marketing

U Vaše ime upravljamo društvenim mrežama kao što su Facebook, Instagram, Youtube, Twitter, Google Plus. Nudimo kompletnu uslugu upravljanja društvenim mrežama. Budite prisutni na društvenim mrežama sa kvalitetnim sadržajem, svakodnevnom aktivnošću, te povećajte broj pratilaca. Vaši klijenti dnevno koriste društvene medije. Zato je važno da ih zadržite angažovane i povezane sa vašim brendom, tako da ste uvijek njihova prva opcija. Svaki član naše kompanije certifikovan je za upravljanje društvenim mrežama, a naša agencija će vam pomoći da dostignete svoje marketinške ciljeve i novu korisničku bazu.

Šta nudimo:

Pay per Click

SEO

Online Oglašavanje

Digitalni PR

Social Media Marketing

Prije nego što sebi isprintate vizit karticu ili potrošite fening na oglašavanje, morate započeti marketing izgradnjom web stranice. Web stranica će poslužiti kao sidro za sve vaše oglašavačke napore. Svi detalji vašeg brenda, informacije o proizvodu i promociji trebaju prvo živjeti na vašoj web stranici. Zatim možete izraditi marketinške materijale koji su u skladu s vašim nazivom domene, što će potaknuti korisnike na vašu web stranicu za dodatne informacije. Mi Vam nudimo modernu webstranicu, urađenu na bazi korištenja poslednjih tehnoloških dostignuća kako bi bili u korak sa vremenom.

Mi smo kompanija modernog razmišljanja koja konstantno raste

Kontakt:

pratite nas:

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

 
 
 
 
 

Digital Marketing Ponuda:

CJENOVNIK

  • SEO

Budimo partneri

Mi brinemo za naše partnere i služba za korisnike će uvijek biti naš prioritet.

Uvijek smo tu da Vam pružimo pomoć i podršku 24/7/365.

 

Positive SSL