Pozdrav

Budimo partneri!
1Digital design & Marketing

O nama

Bili smo pioniri, među onim prvima koji su stvarali, oblikovali i razvijali internet. Dugogdišnje iskustvo u web dizajnu i digitalnom marketingu i konstantno praćenje novih svjetskih trendova rezultira implementacijom najboljih rješenja koja su prilagođena poslovanju naših klijenata. Nudimo kompletnu uslugu web dizajna i marketinga. Moderne web stranice, urađene na bazi korištenja poslednjih tehnoloških dostignuća kako bi bili u korak sa vremenom. Dizajn prilagođen korištenju na svim uređajima – desktop, tablet, mobitel.

Mi nudimo kompletna rješenja. Odabirom naših paketa dobijate besplatno paket usluga i alata koji su neminovni za funkcionisanje vaše web stranice i unapređenje vašeg poslovanja. Na ovaj način pravite sebi uštedu od preko 1000 KM.

Vaša web stranica biće smještena na našem serveru besplatno prvu godinu, sa neograničenim prometom. Besplatna domena (prva godina). Besplatna izdrada logotipa. Besplatna mobilna aplikacija vaše stranice na Google Play-u. Besplatna SEO optimizacija vašeg sajta za Google pretraživač. Besplatno extra uključeno održavanje funkcionisanja vašeg sajta, Google Analytics izvještaj i medijska promocija na našim partnerskim portalima.

BESPLATNA DOMENA

(Ušteda 30 KM) Svaka web stranica mora imati svoje ime, odnosno domenu. Mi vam besplatno dajemo domenu za vašu prvu godinu poslovanja. Mi štedimo za vas.

BESPLATAN HOSTING

(Ušteda od 100 KM) Da bi vaša web stranica bila online na internetu Vi morate imati zakupljen hosting. Mi Vam dajemo besplatan na korištenje za prvu godinu.

BESPLATNA APLIKACIJA

(Ušteda od 250 KM) Besplatno za vašu web stranicu izrađujemo mobilnu Android aplikaciju i objavljujemo na Google Play platformi. Sa nama štedite.

BESPLATNA OPTIMIZACIJA

(Ušteda od 150 KM) Kako bi bili pozicionirani na što boljem mjestu na internet pretraživačima vaša stranica mora biti kvalitetno optimizovana. Mi to radimo profesionalno.

BESPLATNA GA ANALATIKA

(Ušteda od 100 KM) Imajte kontrolu vašeg poslovanja. Analizirajte interesavanja vaših klijenata i planirajte buduće koraka u skladu sa njihovim potrebama.

BESPLATAN LOGO

(Ušteda od 100 KM) Od vašeg imena i poslovanja pravite brend. Budite moderni i vizuelno prepoznatljivi. Besplatno za Vas izrađujemo logotip. Štedite novac.

  • SHARE: